top of page

Maak kennis met Tatjana

Studio-Koudijs-Tatjana_4 aangepast groot.jpg

Welkom!

Tatjana is gecertificeerd systemisch coach & gecertificeerd systemisch paardencoach en heeft de opleidingen gevolgd bij dé specialist in paardencoaching, Caprilli Coaching & Training.

Vanuit Tatjana's  holistische visie gelooft zij in de kracht van verbinden en samenwerken. Zo verzorgt zij niet alleen als co-coach teamsessies bij HCG in Groesbeek, maar is diens eigenaar Jolien ook co-coach bij teamsessies die plaatsvinden in Vught. Kirsten zal als co-coach samen met Tatjana de grote workshops die in Vught worden georganiseerd mee verzorgen. 

Het starten van eigen onderneming op het gebied van coaching en healing is Tatjana's zielsmissie. Vanuit haar hart wil zij eenieder helpen in zijn/haar proces om gezond en blissful te leven. Zij wil ook jouw graag helpen om je bliss te (her-)vinden.

Alles is energie en als deze energie niet goed kan stromen oftewel de vijf aspecten zijn in disbalans, dan ontstaan er blokkades. En precies daar kan Tatjana je perfect bij helpen door het inzetten van paarden tijdens de sessies. 
 

Tatjana klein_edited_edited.jpg

Tatjana's Story

Tatjana is geboren in het voormalige Joegoslavië en was altijd te vinden bij de dieren.
Zij was zo gek op paarden dat zi
j zelfs haar moeder - Tatjana woonde bij haar grootouders - wilde inruilen voor een paard; althans dat is wat haar familie haar altijd vertelde want zijzelf was nog klein.

Op haar 10de kwam Tatjana voor een jaartje naar Nederland om bij haar moeder te zijn en de taal te leren. Echter besliste het lot anders....


Verhuizing naar Nederland heeft de nodige impact gehad (systeemachtergrond) in haar ontwikkeling en deze periode was alles behalve gemakkelijk voor Tatjana. Zij sprak de taal niet, kende niemand, had verder geen familie en kwam in een appartement te wonen. Weg waren haar veiligheid, haar vrijheid, de natuur en de (boerderij-)dieren, waar zij zo ontzettend van hield.

baka i did_edited.jpg

Alles wat haar dierbaar was, was in Joegoslavië en Tatjana wilde terug, terug naar de plek waar zij zo dolgelukkig was, maar dat was niet meer mogelijk. De oorlog was inmiddels uitgebroken en Tatjana zat 'vast' in haar leven in Nederland.

In die periode heeft Tatjana bepaalde copingmechanismes ontwikkeld. Tot 2022 was haar overtuiging dat deze eigenschappen onderdeel waren van haar karakter. Tot Tatjana in haar laatste baan als Trade Compliance Manager is uitgevallen met met burn-out klachten. Coaching, en met name paardencoaching, alsook plantmedicijnen en energetische healing hebben haar enorm geholpen tijdens dit proces.

Zij was vastbesloten om te onderzoeken:

Wie ben ik?  Wat wil ik nu werkelijk? Waar word ik gelukkig van?  Waar krijg ik energie van? Waar komt de disbalans vandaan?

Tatjana voelde in elke vezel van haar lijf dat het huidige pad niet langer haar pad was. Zij miste de connectie met de natuur, met de dieren en met het gevoel.

Kundalini_edited.jpg

Tijdens verschillende sessies die Tatjana heeft gevolgd (zowel als deelnemer en begeleider), nam zij waar dat velen worstelen met dezelfde universele thema's. Zelfliefde, erkenning en veiligheid zijn een aantal belangrijke thema's om te noemen.

Zij merkte op dat velen andere vastzitten in overtuigingen en patronen en zich vaak hier niet bewust van zijn. Immers identificatie van die patronen en overtuigingen heeft reeds plaatsgevonden, waardoor wij zijn gaan denken dat we zo zijn. “Zo ben ik nu eenmaal” wordt er vaak gezegd, maar is dat wel werkelijk het geval?  

Daarnaast hebben we ook te kampen met verwachtingen uit onze omgeving; de sociale druk waar wij denken aan te moeten voldoen.

Loskomen van datgene wat je niet langer dient, is een proces dat niet altijd makkelijk is. Er liggen uitdagingen in het verschiet, waarbij ons hoofd en ons ego het proces er niet makkelijker op maken. Als je durft dit proces aan te gaan en alles te omarmen wat er is, zul je uiteindelijk je balans vinden en werkelijk kunnen gaan doen wat je hart je ingeeft.

You must be willling to walk the walk. 

BC Logo NW.png

Tatjana is ontzettend dankbaar voor dit proces en alle ervaringen en mensen die haar pad gekruist hebben.
Door middel van coaching en begeleiding -  met behulp van paarden - wil Tatjana ook jou graag helpen met stress en burn-out problematiek en je ondersteunen in jouw proces, naar een vitaal en gezond, blissful leven.

Als Tatjana's verhaal en wat wij kunnen bieden, resoneert met jouw wensen en intenties, dan nodigen wij je van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.  Welke keuze je ook maakt: wees lief voor jezelf en sta stil bij datgenen wat je aandacht geeft.
Want dat wat je aandacht geeft, dat groeit.

Where the focus goes, energy flows!

Warme groet, Team Blissful

Contact

Let's connect.

+31 (0)639504820

bottom of page