top of page

Bedrijven

Ziekte, we ontkomen er niet aan!
In het 3de kwartaal van 2023 4,8%; 48 van de 1000 te werken dagen werden verzuimd wegens ziekte. Bedrijven met 100 werknemers of meer hadden een ziekteverzuimpercentage van 5,5% (bron CBS). Kortdurende uitval door virusinfecties als griep en verkoudheid is hierbij het meest voorkomend. De grotere impact komt echter door de langdurige uitvallers als gevolg van psychische klachten, overspannenheid en
burn-out. Met name langdurige uitval heeft een grote financiële impact en zorgt voor een verhoogde werkdruk voor directe collega’s van de betrokkene.

Een gezond bedrijf kent gezonde en blissful werknemers!
U hecht waarde aan de gezondheid van uw werknemer(s). 
U hecht waarde aan de gezondheid van uw organisatie. 
Uw werknemer(s) de mogelijkheid bieden voor persoonlijke ontwikkeling en vroege signalering van burn-out gerelateerde problematiek is een belangrijk hulpstuk dat ingezet kan worden om gezondheid van uw werknemer(s) en organisatie te waarborgen.

Uw zorg - onze specialiteit
Wij bieden diverse trajecten aan, individueel of in teamverband - altijd op maat en met zorg samengesteld naar de behoefte. Wij bieden coaching trajecten met en zonder paarden en combinatie trajecten op individueel niveau of in teamverband.
Onze trajecten zijn gespecialiseerd voor mensen met burn-out klachten, burn-out preventie en re-integratie van mensen die langdurig uitgevallen zijn.

Waarom coachen met paarden?
Paarden zijn meesters in het spiegelen van ons gedrag en emoties, zijn eerlijk en oordelen niet. Daarmee is
coaching met paarden doeltreffend en effectief.

Samenwerking
In samenwerking met Jolien van Ballegooijen van Ballegooijen Coaching & Communicatie verzorgen wij graag voor u teamcoaching en teambuilding sessies. 
Door onze krachten samen te bundelen kunnen wij op brede schaal opereren en kunnen we tevens ondersteunen bij grotere vraagstukken. Wij bieden onze diensten aan vanaf diverse locaties in Noord-Brabant en Gelderland

bottom of page