top of page

Bedrijven

Voor bedrijven bieden wij diverse coaching trajecten op maat aan, individueel en in teamverband, met zorg samengesteld naar wens en behoefte. 
Trajecten zonder paarden, met paarden of een combinatie van beiden. In het kader van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling of teambuilding.

Als het gaat om individuele coaching kunt u denken aan burn-out, mogelijk langdurige ziekteverzuim preventie, re-integratietrajecten of loopbaan ontwikkeling. 
Coaching is een prachtig instrument om de ontwikkeling van medewerkers te ondersteunen, te stimuleren en/of preventief in te zetten.

Het ziekteverzuim onder werknemers blijft jaarlijks stijgen. Het uitvallen van zieke medewerkers heeft niet alleen een financiële impact binnen de organisaties maar veroorzaakt daarnaast ook een hogere werkdruk bij de teamleden die het werk over moeten nemen van de zieke collega. 
Investeren in de persoonlijke ontwikkelen van uw werknemers is wellicht nog nooit zo belangrijk geweest en wij kunnen u hier perfect in ondersteunen door gezamenlijk te bekijken wat er nodig is om uw werknemers gezond en blissful op de werkvloer te behouden. 

 

bottom of page