top of page

Onze Missie & Visie

Landgoed foto_edited.jpg

Onze Missie

Onze missie is om jou te helpen met stress & burn-out gerelateerde problematiek zodat jij (weer) gezond, vitaal en blissful kan leven.

Wij helpen jou orde te scheppen en inzicht te krijgen in jouw patronen en dynamieken zodat je deze kan veranderen.

We werken aan je mindset en helpen je blokkades op te ruimen en trauma's te verwerken.

Dit doen wij door het faciliteren van een veilige en liefdevolle plek waarbij de magie van de paarden tijdens de sessies kan worden ingezet zodat jij (weer) in je kracht kan gaan staan.

Ben je vermoeid? Ervaar je stress, burn-out klachten en/of ongemak? Sta je open voor inzichten? Of heb je een andere hulpvraag?

Wat de reden ook mag zijn, wij kunnen jou perfect helpen bij het (her-)vinden van jouw bliss. 

Alleen wanneer de fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele aspecten met elkaar in balans zijn kun je een blissful leven leiden en vreugde en geluk vinden.

Wij ontvangen je graag op een van onze locaties.

Naast 1:1 coaching & begeleiding, bieden wij tevens teamcoaching en teambuilding activiteiten aan in Vught, Groesbeek en indien gewenst elders in overleg.

Landgoed foto 3_edited.jpg

Onze Holistische Visie

Het woord ‘holisme’ is afgeleid van het Griekse holosen staat voor ‘hetgeheel’.
Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en vanuit deze visie kijken wij ook naar de mens als een geheel. Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden.

Binnen de huidige maatschappij en onze manier van leven is zo'n grote disbalans ontstaan, dat veel mensen ziek zijn of dreigen te worden. Deze disbalans is te relateren aan één of meerdere van bovengenoemde aspecten.
Stress, burn-out klachten, vermoeidheid en andere soms onverklaarbare ziektes komen in ons optiek voort uit een energetische disbalans in ons zelf. 
Het ziekteverzuim onder werknemers blijft jaarlijks stijgen!
Gezonde en natuurlijke voeding, tijd doorbrengen in de natuur, leven met de seizoenen, zorgdragen dat je hart-, hoofd- en je buikbrein met elkaar in lijn zijn, dat zijn een aantal basis stappen voor een gezonder leven en uiteindelijk een gezondere samenleving.

 

Coaching of begeleiding (met paarden) kan prachtige ondersteuning zijn in dit proces.

Blissful Coaching wil dit graag voor jou faciliteren.


Jijzelf bent het medicijn!

bottom of page