top of page

Teamwork makes the dream work

Bij Blissful Coaching geloven wij in de kracht van inspireren, samenwerken en verbinden. Wij bundelen onze krachten, delen onze ideeën, kennis en sluiten prachtige samenwerkingsverbanden.
Dankbaar en met trots stellen wij deze twee power vrouwen voor, beide leven op een holistische wijze en hebben een passie voor de paarden. Kirsten en Jolien zullen de teamsessies en grote workshop bij ons op locatie co-hosten. 

innerwishdom.nl

Kirsten

 

Kirsten is lifestyle coach en haar zielsmissie is om anderen te helpen bij het (her-)vinden van balans, zich vredig, zielsgelukkig, compleet en weer empathisch te voelen.

In volledige vrijheid je ware ik tevoorschijn te laten komen, te laten bloeien en stralen. 

Scholing & Opleiding 

  • Licensed Practitioner of NLP (Neuro-Linguistic Programming): het herprogrammeren van het brein middels taal en andere praktische methoden. 

  • Focus Professional levels 2 & 3: een techniek voor zelfhulp, die mensen leert zien hoe persoonlijke problemen en vragen concreet in het lichaam voelbaar zijn. 

  • Body Mind Release Therapeut:  een methodiek die je helpt om de innerlijke oorzaak van levensklachten zoals beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen gericht aan te pakken. 

  • Law of Attraction: een filosofie die veronderstelt dat positieve gedachten en gevoelens daadwerkelijk positieve resultaten in je leven brengen. Het is gebaseerd op de overtuiging dat je gedachten een vorm van energie zijn en dat positieve energie succes aantrekt op alle vlakken in je leven, waaronder  gezondheid, financiën en relaties. 

Jolien van Ballegooijen

Jolien
 

Jolien is Equipreneur | Trainer | Coach | Equestrian

Passievol, enthousiast, empathisch zijn een aantal kernkwaliteiten die Jolien typeren. 

Samen met haar man is zij de trotse eigenaar van manege Hippisch Centrum Groesbeek.
Liefde voor het paard en passie voor de sport is de rode draad bij alle activiteiten binnen de onderneming. Wa
t eind jaren tachtig begon als een kleine pensionstalling naast het agrarische bedrijf, is in de loop der jaren gegroeid naar een manege - circa 80 paarden - met diverse hippische activiteiten. 

Jolien is tevens gecertificeerd DISC-trainer en eigenaar van Ballegooijen Coaching & Communicatie. 

Het DISC model geeft je een vergroot inzicht in jouw eigen gedragsvoorkeuren en die van de ander. Zodat je jezelf en elkaar beter begrijpt, waardoor je prettiger en effectiever samenwerkt.

Jolien heeft naast haar ondernemerschap ook een aantal bestuurlijke functie. Zo is zij reeds meer dan 5 jaar betrokken Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) waarvan de laatste twee jaar als Penningmeester.

Bij KWPN | Royal Dutch Sport Horse is Jolien voorzitter commissie Rivierengebied, Bestuurslid afdeling Gelderland en lid Ledenraad, en lid Vertrouwenscommissie. 

bottom of page