top of page

Onze Locaties

Paarden Engelen.jpg

Stal 't Engelermeer I 's-Hertogenbosch 

Onze nieuwste locatie: opening 1 juli 2024
Het Engelermeer - genoemd naar het plaatsje Engelen - is de naam van de recreatieplas en het omliggende recreatiegebied ten noordwesten van 's-Hertogenbosch, waar onze prachtige locatie is gelegen. 

58 ha van het gebied Engelermeer wordt beheerd door Staatsbosbeheer als natuurgebied. 

De paarden leven zoveel mogelijk in kuddeverband en zijn in de zomer 24/7 buiten. Het leven in een kudde bevordert hun natuurlijk sociaalvaardig gedrag en creëert een evenwichtige basis tussen hun mentale en fysieke gezondheid.

Wij verzorgen op deze fantastische plek diverse coachingstrajecten en begeleiding aan (individueel of in teamverband) en workshops.

Deze omgeving biedt dan ook prachtige mogelijkheden om heerlijk te wandelen door het natuurgebied. Ook vanaf deze locatie kunt u bij ons terecht voor wandelcoaching.

cf04632a-f7c5-446e-9f7e-db43c40c2a09_edited.jpg

Landgoed Bleijendijk I Vught

Landgoed Bleijendijk is een historisch, particulier natuur- en stiltegebied van circa 120 hectare met bos, lanen, waterpartijen en houtwallen in Vught, Noord-Brabant waar de frisse Essche stroom doorheen meandert, dat op holistische wijze wordt beheerd.

Wij verzorgen op deze unieke plek diverse coachingstrajecten en begeleiding aan (individueel of in teamverband), waarbij wij paarden kunnen inzetten als hulpmiddel.

De paarden leven in kuddeverband op het landgoed waar zij 24/7 buiten kunnen zijn. Zij hebben de beschikking over een inloopstal waar zij kunnen schuilen maar kiezen er vrijwel altijd voor om buiten te zijn ongeacht de weeromstandigheden, wat hen sterkt in hun weerstand. Het leven in een kudde bevordert hun natuurlijk sociaalvaardig gedrag en creëert een evenwichtige basis tussen hun mentale en fysieke gezondheid.

Ook bieden wij vanaf deze locatie wandelcoaching of (systemisch coaching en begeleiding zonder paarden aan.

HCG Groesbeek_edited.jpg

Hippisch Centrum Groesbeek I Groesbeek

Jolien van Ballegooijen is samen met haar man Henri Thijssen de trotse eigenaar van deze prachtige onderneming.

Liefde voor het paard en passie voor de sport is de rode draad bij alle activiteiten binnen deze onderneming.

Wat eind jaren tachtig begon als een kleine pensionstalling naast het agrarische bedrijf, is in de loop der jaren gegroeid naar een manege - circa 80 paarden - met diverse hippische activiteiten. 

Door het brede aanbod aan FNRS & KNHS opleidingen is Hippisch Centrum Groesbeek de ruiteropleider van het Rijk van Nijmegen!

Jolien is tevens gecertificeerd DISC-trainer, gecertificeerd equine assisted coach en eigenaar van Ballegooijen Coaching & Communicatie. 

Tatjana en Jolien verzorgen vanaf deze locatie grote workshops, teamcoaching en teambuilding activiteiten aan

Natuurpoort van Loon I Loon Op Zand
 

Natuurpoort van Loon ligt direct tegen het prachtige natuurgebied de Loonse en Dunense Duinen.

 

Natuurpoort van Loon laat zich al meer dan 55 jaar door deze mooie omgeving inspireren.

Bij Natuurpoort van Loon staan de circa 70 paarden centraal. De paarden hebben de hele dag de mogelijkheid tot eten, veel beweging, buiten zijn en sociaal contact met andere paarden.

De paarden staan dagelijks minimaal 10 uur op het land en bij slecht weer hebben ze zelf de keuze of ze binnen of buiten willen staan.

 

Wij verzorgen op deze unieke plek op maandag en dinsdag teamcoaching, teambuilding activiteiten en grote workshops met paarden. 
 

Afhankelijk van uw wensen en budget, stellen wij met heel veel plezier een programma voor u samen, volledig op maat. 

U kunt kiezen uit: 

  • Dagdeel, met lunch of diner

  • Een volledig verzorgde dag met lunch en diner

  • Meerdaags programma inclusief overnachting.

 

Mocht u kiezen voor een overnachting, dan biedt de herberg de keuze uit hotelkamers, trekkershutten of een knus vakantiehuis.

bottom of page