top of page

Wat is Siddha Kundalini Healing?

Siddha Kundalini Healing

Kundalini (de opgerolde)

Kundalini is vrouwelijke kosmische energie welke in ons lichaam - opgerold als een slang - ligt te slapen onderaan in onze ruggengraat, om precies te zijn in onze base oftewel wortel chakra. 

Zonder deze essentiële energie is er geen leven. Er wordt gezegd dat deze energie al bij ons aanwezig is ver voor ons geboorte. Het spirituele ontwaken van de mens begint als Kundalini ontwaakt.

smudge chanty.JPG

Healing Sessie


Smudgen is het spiritueel en energetisch reinigen van personen, ruimtes of voorwerpen en daar start de sessie mee. Tijdens de healingsessie kan Tatjana gebruik maken van kristallen, heilige geometrie, yantra's, mandala's en Navapashanam medicijn. 

Zij zal zich richten op het zuiveren van mogelijke blokkades, welke mentaal, fysieke, emotionele en/of spiritueel van aard kunnen zijn. 

Met deze pure, natuurlijke en krachtige tools in combinatie met het aanboren van de helende en kosmische energieën van de Sanjaveeni Shakti, kan Tatjana je helpen en je ondersteunen in jouw healing proces.

De sessie kan zowel fysiek als op afstand worden gegeven. Er zijn geen beperkingen in tijd of afstand. In het geval van een sessie op afstand (alleen op verzoek) zal er altijd eerst online contact plaatsvinden.

De protocollen voor een online of fysieke sessie zijn identiek. Dit betekent dat er per persoon en per sessie een nieuwe grid wordt opgebouwd

Duur van een sessie varieert tussen de 60-120 minuten.

Sessies op locatie kunnen worden bijgewoond in Vught of Rosmalen.​

Siddha Kundalini Healing

Siddha-Lineage
 

Naast dat Tatjana is ingewijd in de 1ste graad van het Usui systeem van natuurlijk genezen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Reiki Masters (N.V.R.M.) in 2001, heeft Tatjana ook een Shaktipat-inwijding uit de Siddha-traditie, van Siddha meester Dani ontvangen in 2022.

Met deze inwijding is bij Tatjana Kundalini Shakti en Sanjaveeni Shakti geactiveerd.  

Door dit heilige inwijdingsproces, heeft Tatjana het voorrecht om deel uit te maken van de meer dan 5000 oude Siddha-lijn.
Een uniek en zeldzaam healing system, gebaseerd op oude esoterische kennis.

bottom of page